Bedrijf

Service
24/7

0475 44 70 42

Bedrijf

Voorstelling

TIP-TOP I.C.B. nv, in 1999 ontstaan door het samensmelten van Tip-Top Industrie afdeling Ertvelde en I.C.B. Technics Eeklo, maakt deel uit van de groep REMA TIP-TOP. We zijn gevestigd in Eeklo en beschikken daar over een werkplaats en een opslagruimte van zo’n 1400 vierkante meter.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen, eindloos maken en herstellen van transportbanden, in rubber en kunststof, en dit met een dag-en-nachtservice. Onze bekwame vakmensen en de meest moderne apparatuur staan garant voor het oplossen van elk probleem op het vlak van industriële rubbertoepassing.


Verder bieden wij u :

  • Industriële slijtvaste rubberbekleding voor trommels, silo’s…
  • Diverse vormen van vulkaniseren, warm, 145° Celsius – WK – koud.
  • Onderhouden en reinigen van transportbanden.
  • Technische bijstand en aanbieden van oplossingen tegen slijtage, geluidsoverlast, aanbakken, aankleven, chemische corrosie …(bijvoorbeeld gratis opmeten en inventariseren van alle transportbandinstallaties, inspectiebezoeken, reinigingssystemen, zeefmachines en andere installaties).
  • Het complete TIP-TOP producten gamma (lijmen, persen, handgereedschap …), bandafschrapers, slijtvaste industriële rubbers.
  • TIP-TOP I.C.B. nv, uw partner voor transport, verhandelen en opslaan van bulk- en stukgoederen.

Service 24u/24u

 

Een transportband die stilstaat kost geld! Tip-Top I.C.B. kan u dag en nacht de perfecte service garanderen, zeven dagen per week. U kunt bij problemen direct beroep doen op onze bekwame vakmensen. Met de meest moderne apparatuur kunnen ze elk probleem onmiddellijk voor u oplossen. BIJ PROBLEMEN BEL: +32 475 44 70 42